Când grădina dumneavoastră va fi gata, veţi constata că nu deţineţi nici un alt spaţiu care să se modifice şi să evolueze mai mult şi mai repede ca aleile, gazonul şi plantele din jurul casei. Explozia de primăvară este uneori într-atât de covârşitoare încât lasă impresia că nu poate fi ţinută sub control.

Această percepţie este falsă şi în privinţa ierbii, şi a pomilor, florilor sau chiar a plantelor căţărătoare. Există soluţii în fiecare caz în parte, iar noi vă putem oferi servicii adecvate pentru fiecare pas al întreţinerii grădinii.

În cazul gazonului, puteţi decide înălţimea la care îl doriţi; veţi fi informaţi, în funcţie de specia de iarbă aleasă, şi de traficul implicat care este înălţimea optimă şi, implicit, cât de des trebuie tunsă iarba. Pentru spaţii mai greu accesibile, din cauza unui lac, a terenului în pantă sau a diferitelor mobiliere şi accesorii de grădină, avem tehnologia necesară pentru a obţine un gazon la fel de neted ca acela de pe terenurile drepte. Pe lângă tăiere, udarea regulată a gazonului este necesară ca să vă asiguraţi că iarba nu se îngălbeneşte în perioadele de secetă. Pentru mai multe informaţii în legătură cu întreţinerea gazonului sau cu serviciile noastre în această direcţie, vă rugăm să ne contactaţi.

În ceea ce priveşte vegetaţia, întreţinerea diferă de la o familie de plante la alta. Cu toate că există, într-adevăr lucrări ce pot apărea zilnic, putem eşalona întreţinerea în paşi mai mari pentru a evita disconfortul unei continue amenajări a grădinii. Tăierile de primăvară şi toamnă, ajustările de volum, conducerea plantelor, aplicarea de îngrăşăminte sau tratamente etc. sunt toate lucrări integrate raţional şi eficient în serviciile noastre.

Desigur că putem conlucra în această etapă dacă aveţi interesul de a vă ocupa personal din când în când de loc. Beneficiile şederii în grădină pot fi depăşite de acelea ale grădinăritului. În acest punct suntem aproape de dumneavoastră în ce priveşte îndrumarea, explicarea şi consultanţa necesare. Marea majoritate a lucrărilor comportă cunoştinţe de botanică, dar şi intuiţie estetică, ambele putându-se exersa în timp dacă aveţi dedicarea necesară.

Când este vorba însă de lucrările mai dificile, vă suntem alături cu soluţii profesionale şi completările punctuale pentru grădina dumneavoastră. Contactaţi-ne şi veţi avea parte de un praxis interactiv, cu rezultate spectaculare de care vă veţi putea bucura continuu, pe tot parcursul anului.